Professional van de maand – maart 2016

Iedere editie besteden we aandacht aan een professional in de sport. Dit doen we om inzichtelijk te maken welke kennis en expertise er aanwezig is in onze wereld. Deze editie het woord aan Sander Fonville.

Sander Fonville is oprichter en eigenaar van SportNetwerk, een carrièreplatform specifiek gericht op de sport. Zijn motivatie voor de oprichting van SportNetwerk komt voort uit persoonlijke ervaring. “Sport trok mij altijd heel erg, maar ik had moeite met het vinden van een mooie baan. Ik ben daarom voor mezelf begonnen en heb SportNetwerk gelanceerd. Dit is een platform met een groot overzicht aan banen en stages in de sport, zodat werknemers, stagiaires en bedrijven elkaar beter kunnen vinden. Hiermee hoop ik dan ook een bijdrage te kunnen leveren aan de sport.”

Naast SportNetwerk is Sander ook een werving & selectiebureau gestart, specifiek voor de sport. Hiermee helpt hij werkgevers nog gerichter in de zoektocht naar de beste kandidaat voor de functie. Zo heeft hij de afgelopen maanden diverse matches gemaakt voor verschillende functies als accountmanager, salesmanager, crm coördinator en online marketeer.

Zijn expertise ligt bij het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers. Wat is er uniek aan zijn aanpak? “Werkgevers zijn altijd op zoek naar de juiste kandidaat voor hun vacature en ik kan ze daarbij helpen. Met een groot aantal jaarlijks terugkerende bezoekers, een sterk netwerk en veel interactie op social media kan ik elke organisatie op haar manier helpen, zo ook de sportbonden.”

Voor meer informatie:

Sander Fonville
SportNetwerk
06-52 52 03 46
info@sportnetwerk.nl
www.sport-netwerk.nl

Terug naar nieuwsbrief

Tags: , , , , ,