Wie zijn we

Maarten van Koolwijk

Maarten is sinds 2007 werkzaam in de sport. Eerst bij NOC*NSF en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer, De Sport Consultant.

Als Sport Consultant heeft hij verschillende opdrachten gedaan bij sportbonden en gemeenten. Zowel als interim directeur, projectleider en als adviseur. Beleidsontwikkeling en -implementatie, marketing van de sport en verbetering van bedrijfsprocessen waren hierbij de kernwoorden.

Maarten heeft rechten gestudeerd in Groningen en is regelmatig in training voor een Olympische triatlon.


Victor van Koolwijk

Victor heeft ruim 10 jaar ervaring op alle gebieden in de financiële sector.

– Finance Management en Investeringsanalyse bij Shell
– Fusie- en overnameadvies bij Kempen & Co
– Business Controller en Investor Relations bij DSM NV

Victor is afgestudeerd bedrijfseconoom en heeft de Postdoctorale Opleiding tot Register Controller (RC) afgerond.

In het verleden heeft Victor altijd gehockeyd, maar tegenwoordig is hij vooral op de fiets terug te vinden.


Louiza Winter

Louiza is ruim 14 jaar werkzaam in de sport. Daarnaast is ze 21-voudig Nederlands Kampioen sport aerobics en street dance.

Louiza is van oorsprong dansinstructeur. Na het voltooien van de opleiding Sport Management, heeft ze 7 jaar als manager van een groot fitnessbedrijf gewerkt. Daarnaast verzorgde ze opleidingen en trainde ze wedstrijdteams streetdance.

Louiza heeft elf jaar lang op een hoog niveau sport aerobics en streetdance wedstrijden gedaan. Meest opvallend zijn haar 21 titels bij Nederlandse Kampioenschappen en een tweede plaats bij de Wereld Kampioenschappen in 2006. Tegenwoordig is ze regelmatig in de fitnessclub te vinden.


Rianne Oostwoud Wijdenes

Rianne werkt sinds 2015 bij BONDcenter. Zelf speelt ze actief lacrosse. Met haar club is Rianne zes maal en regerend Nederlands kampioen. Daarnaast draait ze sinds 2014 mee in de selectie voor het nationale team.

Na haar onderzoeksmaster Linguïstiek aan de Universiteit van Utrecht heeft ze twee jaar ervaring opgedaan met financiële administratie en office management van een MKB. Bij BONDcenter wil ze sportbonden laten excelleren door ondersteuning te bieden op de gebieden waar expertise en volume ontbreken.

Rianne heeft ervaring als bestuurder in de sport: Vier jaar als secretaris van de Nederlandse Lacrosse bond en nu ruim drie jaar voorzitter van het ontwikkelingsprogramma voor het nationale dames team.


Corinne Forsten

Corinne is al bijna 30 jaar werkzaam als financieel / administratief medewerkster. Binnen BONDcenter houdt ze zich vooral bezig met werkzaamheden op het gebied van in- en verkoopfacturen. 

Naast haar werkzaamheden is Corinne geregeld op de tennisbaan te vinden, zowel competitief als recreatief en verzorgt ze de ledenadministratie voor haar tennisvereniging. Verder bezoekt ze graag concerten en cabaretvoorstellingen.


Hanneke van Wijngaarden

Voor Hanneke kent de financiële administratie weinig geheimen meer. Dashboards, maandrapportages, grootboekadministratie, debiteurenbeheer en een waterdichte jaarrekening? Voor de perfectionistische Hanneke is het gesneden koek. Haar scriptie over fiscale grondslagen in de commerciële jaarrekening werd al genomineerd voor de scriptieprijs van de Haagse Hogeschool. Daarna was zij ruim drie jaar verantwoordelijk voor de financiële administratie van een groot software bedrijf en nu helpt zij verschillende klanten van BONDcenter.

Altijd op zoek naar manieren om het werk beter, efficiënter en overzichtelijker in te richten. In haar vrije tijd is Hanneke een fanatieke volleybalster. Dat doet zij al vanaf haar zesde jaar en nog altijd bij dezelfde vereniging in haar geboortedorp Sliedrecht.


Stephan Wokke

Nauwkeurig, doelgericht en loyaal, dat is Stephan Wokke. Stephan is geen doorsnee financieel medewerker. Met jarenlange ervaring in de horeca en een universitaire opleiding tot master in de Economic en Consumer Psychology, is hij bovenmatig geïnteresseerd in de klant achter de cijfers. Zo weet hij als geen ander de verbinding te leggen tussen de financiële wereld en het consumentengedrag en optimaliseert hij de dienstverlening van zowel de klanten als BONDcenter zelf.

Na zich anderhalf jaar met name op hypotheekadvies te hebben gestort, verbreedt hij bij BONDcenter z’n horizon door zijn brede kennis in te zetten als allround financieel medewerker. In zijn vrije tijd is Stephan regelmatig op een klimwand te vinden, waar hij zijn favoriete sport boulderen beoefent.


Ester Wolde

Na haar studie is Ester tien jaar lang werkzaam geweest voor een internationaal bedrijf in Amsterdam op de financiële administratie. Daar was ze verantwoordelijk was voor het beheer van de debiteurenadminstratie en het aanpassen en verbeteren van verschillende (financiële) processen. Deze kennis en ervaring zet ze nu in voor de klanten van BONDcenter. Ester is als spin in het web actief voor meerdere van onze klanten en helpt hen de administratie (nog) beter in te richten.

In haar vrije tijd is Ester regelmatig in de sportschool terug te vinden.


Michiel Thoonen

Michiel heeft al veel financiële ervaring opgebouwd vanuit verschillende perspectieven. Eerst acht jaar bij een accountantskantoor, daarna drie jaar voor een kappersfranchise. Hierbij zijn alle facetten van de administratie de revue gepasseerd, waardoor geen enkele vraag onbeantwoord zal blijven.

Hij is zelf fanatiek voetballer op de velden in Nootdorp en is regelmatig in de sportschool te vinden voor een GRIT-training. Zo kan er af en toe aan een survivalrun of halve marathon deelgenomen worden.


Petar

Petar Petrov

Petar ontwikkelt slimme digitale toepassingen voor sportbonden om onze werkprocessen nog soepeler te laten verlopen. Hij is sinds 2015 werkzaam bij BONDcenter.

Petar houdt van voetbal en basketball en is al sinds zijn jeugd een groot fan van Roberto Carlos en diens ‘ventieltrap’.