Wie zijn we

Maarten van Koolwijk

Maarten is sinds 2007 werkzaam in de sport. Eerst bij NOC*NSF en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer, De Sport Consultant.

Als Sport Consultant heeft hij verschillende opdrachten gedaan bij sportbonden en gemeenten. Zowel als interim directeur, projectleider en als adviseur. Beleidsontwikkeling en -implementatie, marketing van de sport en verbetering van bedrijfsprocessen waren hierbij de kernwoorden.

Maarten heeft rechten gestudeerd in Groningen en is regelmatig in training voor een Olympische triatlon.


Victor van Koolwijk

Victor heeft ruim 10 jaar ervaring op alle gebieden in de financiële sector.

– Finance Management en Investeringsanalyse bij Shell
– Fusie- en overnameadvies bij Kempen & Co
– Business Controller en Investor Relations bij DSM NV

Victor is afgestudeerd bedrijfseconoom en heeft de Postdoctorale Opleiding tot Register Controller (RC) afgerond.

In het verleden heeft Victor altijd gehockeyd, maar tegenwoordig is hij vooral op de fiets terug te vinden.


Louiza Winter

Louiza is ruim 14 jaar werkzaam in de sport. Daarnaast is ze 21-voudig Nederlands Kampioen sport aerobics en street dance.

Louiza is van oorsprong dansinstructeur. Na het voltooien van de opleiding Sport Management, heeft ze 7 jaar als manager van een groot fitnessbedrijf gewerkt. Daarnaast verzorgde ze opleidingen en trainde ze wedstrijdteams streetdance.

Louiza heeft elf jaar lang op een hoog niveau sport aerobics en streetdance wedstrijden gedaan. Meest opvallend zijn haar 21 titels bij Nederlandse Kampioenschappen en een tweede plaats bij de Wereld Kampioenschappen in 2006. Tegenwoordig is ze regelmatig in de fitnessclub te vinden.


Rianne Oostwoud Wijdenes

Rianne werkt sinds 2015 bij BONDcenter. Zelf speelt ze actief lacrosse. Met haar club is Rianne zes maal en regerend Nederlands kampioen. Daarnaast draait ze sinds 2014 mee in de selectie voor het nationale team.

Na haar onderzoeksmaster Linguïstiek aan de Universiteit van Utrecht heeft ze twee jaar ervaring opgedaan met financiële administratie en office management van een MKB. Bij BONDcenter wil ze sportbonden laten excelleren door ondersteuning te bieden op de gebieden waar expertise en volume ontbreken.

Rianne heeft ervaring als bestuurder in de sport: Vier jaar als secretaris van de Nederlandse Lacrosse bond en nu ruim drie jaar voorzitter van het ontwikkelingsprogramma voor het nationale dames team.


Hedwig Hulpiau

Hedwig heeft 13 jaar ervaring in de financiële wereld met posities als auditor, business controller, corporate controller en ERP Finance Manager en werkte achtereenvolgens in België, Denemarken en Nederland. Systemen en cijfers verenigen met de behoeften van haar klanten is voor Hedwig een interessante uitdaging.

Als tiener deed Hedwig aan competitiezwemmen, was ze redder en gaf ze zwemles. Later sloot ze zich aan bij een rugbyteam waarmee ze in 2006 Belgisch kampioen werd. Hedwig was ook een actief lid van het bestuur van de rugbyclub, waar ze 2 jaar als penningmeester fungeerde. Als moeder zijn haar sportieve activiteiten verlegd naar het fietsen, zwemmen en voetballen met haar kindjes.


Li Chen

Li is afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, opleiding Accountancy. Ze heeft bij een accountantskantoor gewerkt en daarna de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven.

In plaats van in de sportschool, sport Li dagelijks in de open lucht. Dankzij het woon-werk verkeer is ze dagelijks een uur op de fiets onderweg.


Erika van Bael

Bij eerdere werkgevers heeft Erika veel kennis en ervaring opgedaan op zowel secretarieel als financieel administratief gebied. Deze kennis en ervaring zet zij nu in ten behoeve van de klanten van BONDcenter.

Erika is al jaren lid van een zwemclub in Den Haag en is zeker twee keer in de week in het zwembad te vinden, om deel te nemen aan de aqua -aerobics lessen of banen te zwemmen. Daarnaast stapt ze elke dag op de fiets voor het woon-werkverkeer.


Corinne Forsten

Corinne is al bijna 30 jaar werkzaam als financieel / administratief medewerkster. Binnen BONDcenter houdt ze zich vooral bezig met werkzaamheden op het gebied van in- en verkoopfacturen. 

Naast haar werkzaamheden is Corinne geregeld op de tennisbaan te vinden, zowel competitief als recreatief en verzorgt ze de ledenadministratie voor haar tennisvereniging. Verder bezoekt ze graag concerten en cabaretvoorstellingen.


Hanneke van Wijngaarden

Voor Hanneke kent de financiële administratie weinig geheimen meer. Dashboards, maandrapportages, grootboekadministratie, debiteurenbeheer en een waterdichte jaarrekening? Voor de perfectionistische Hanneke is het gesneden koek. Haar scriptie over fiscale grondslagen in de commerciële jaarrekening werd al genomineerd voor de scriptieprijs van de Haagse Hogeschool. Daarna was zij ruim drie jaar verantwoordelijk voor de financiële administratie van een groot software bedrijf en nu helpt zij verschillende klanten van BONDcenter.

Altijd op zoek naar manieren om het werk beter, efficiënter en overzichtelijker in te richten. In haar vrije tijd is Hanneke een fanatieke volleybalster. Dat doet zij al vanaf haar zesde jaar en nog altijd bij dezelfde vereniging in haar geboortedorp Sliedrecht.


Stephan Wokke

Nauwkeurig, doelgericht en loyaal, dat is Stephan Wokke. Stephan is geen doorsnee financieel medewerker. Met jarenlange ervaring in de horeca en een universitaire opleiding tot master in de Economic en Consumer Psychology, is hij bovenmatig geïnteresseerd in de klant achter de cijfers. Zo weet hij als geen ander de verbinding te leggen tussen de financiële wereld en het consumentengedrag en optimaliseert hij de dienstverlening van zowel de klanten als BONDcenter zelf.

Na zich anderhalf jaar met name op hypotheekadvies te hebben gestort, verbreedt hij bij BONDcenter z’n horizon door zijn brede kennis in te zetten als allround financieel medewerker. In zijn vrije tijd is Stephan regelmatig op een klimwand te vinden, waar hij zijn favoriete sport boulderen beoefent.


Petar

Petar Petrov

Petar ontwikkelt slimme digitale toepassingen voor sportbonden om onze werkprocessen nog soepeler te laten verlopen. Hij is sinds 2015 werkzaam bij BONDcenter.

Petar houdt van voetbal en basketball en is al sinds zijn jeugd een groot fan van Roberto Carlos en diens ‘ventieltrap’.